yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir pres veya ocak sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok usturuplu maliyetlidirler; normal korumaya mevla olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Muhataralı sınıftaki anlayışyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Bir gestaltda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve gayrı müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir strüktürdadır.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna aldatmaınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşır koca kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet dikilmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına münasebet olan albeni dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rakik malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçün olmadığı derunin sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili mevki anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya sebep vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda güvenliği peylemek midein muktezi mukavemeti ve yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasarım hassaten elementlere karşı muhafaza sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page